Listigt

Veckan har mestadels bestått i att såga och måla taklister, foder och socklar. Har nu mer än full förståelse med att det är nå´t som är det sista som blir klart i ett hem. Har väl hänt fler än en medmänniska att det kommer upp veckan innan man sälja huset, eller så, det tar tid....
Vi har, i och för sig, inte tänkt att sälja men bestämt oss för att inte råka ut för det en gång till, när den dagen väl kommer.
Datorn har fortfarande inte kontakt med kameran och ingen annan dator är f.n. igång så det blir inga bilder. De skulle för övrigt vara rätt lika de i förra inlägget även om lite fler lister kommit på plats. Däremot kan jag bjuda på en länk till nå´t annat trevligt som blev gjort idag:

http://anniesfotografier.blogg.se/2010/september/kanotpaddling.html


Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Nu är det ny bild i headern. Körde den till höger, det blev ju snyggare med 29/11-09 till vänster och sedan mittenbilden och sedan 1/10-10-bilden till höger...?



Tänkte att det ser lite tomt ut i högerspalten i menyn, vad säger du om man kör ett bildkollage - typ innan-under-nu i en radda lite snyggt under info-texten? I så fall, maila bilderna till mig. :-)

2010-10-01 @ 15:43:16
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem