Utsidan klar

För ganska precis tre år se´n höll vi på med det sista innan vi skulle göra själva lyftet.
Huset såg då (13 sep 2009) liiiite annorlunda ut.
En del har hänt se´n dess och idag kom sista tilluftsventilen på plats och takkupornas knutbrädor har fått ett lager färg till så att stuprören har kunnat sättas upp..
 
Nu innebär det inte att vi är helt klara, fortfarande saknas lite lister i hallen m.m. Men vi är, helt klart, mycket nära nu. Det mest besvärliga som är kvar är väl egentligen pappersarbetet för att få slutbevis på bygglovet. Det räcker ju inte att man gör enligt bygglovet, det ska ju till en del andra handlingar så de tror på oss...

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!
Vet inte om denna blogg lever. :) Vi har dock precis gjort ett taklyft med Borka och sitter och klurar på hur vi ska få till den franska balkongen, så blev jätteglad när jag hittade dina bilder. Var beställde ni ert räcke? Och har du fler bilder just på denna utbyggnad? Har du tid att svara är jag mycket tacksam! :)
Vänliga hälsningar Linda

Svar: Hej, nja är väl inte här så ofta nu längre.... Räcket beställde vi på Sollentuna Smide http://www.sollentunasmide.com/ Har fler bilder, är det några särskilda detaljer du vill kan jag leta.
None None

2015-09-26 @ 22:25:15

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem