Veckan slutade med gips

Kan låta lite drastiskt, men det var inte nå´n av oss som behövde gipsas, utan de sista väggarna. Några små "snuttar" återstår men de lämnar vi till senare p.g.a. lite el- och teledragning m.m. Jag har skurit och passat till, Micke har skruvat en del och Eva har tejpat skarvar och spacklat.



Vi har nu 14 (120? st från början) gipsskivor kvar till badrumstak, fix av Mickes rum, nedre hall och lite till. Allt gammalt överblivet gips har hamnat under en presenning för vidare transport till tippen. Vi kom också på att vi har en båt som ska i om en vecka och det var dags att ta av "ytterkläderna" så att Annie kan fixa till den i veckan. Som tur är, är det inte så mycket som behövs göras innan det är dags för premiärturen.



Golvet har jämnats av där höjdskillnaden var en futtig millimeter för hög. Allrummet/hallen har städats och en del saker har bytt plats för att golvet ska börja kunna läggas.


Kommentarer

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem