Nedtrappning inför upptrappning

Se´n förra veckan har det i ärlighetens namn inte hänt så mycket. Vi har skurit färdigt lite mer gips att sätta dit (efter kommande elektrikerbesök) flyttat ännu mer gips så att vi kommit åt att börja lägga golv och göra blivande trapphålet tillgängligt. Imorgon kommer trappan!


I helgen åkte vi ut till landet, vilket vi ju missade förra helgen. En behaglig helg även om vädret inte var det bästa. Någon plusgrad och dimmigt på lördagen, ytterligare något varmare men utan dimma på söndagen. Mycket snö var det. Snön som måste bort från taket var m.a.o. rätt tung att få ned, men skam den som ger sig. Jag får väl skämmas lite eftersom jag lämnade en del kvar som inte gick att få bort utan riskera att trampa igenom plasttaket. En gammal relik från förr hade orkat sig ut på stigen. Och vi hann få en liten glimt av solen när vi väntade på båten hem.




Kommentarer
Postat av: Eva

Det är alltså inte jag som är reliken, och inte heller han som fyller 50 år på tisdag, som är på taket. :-) Det är skotern, som menas här.

2010-02-28 @ 23:03:18
URL: http://taklyftet.blogg.se/

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem