Ändrade planer

Denna vecka har återigen präglats av att göra sån´t som är svårt att fota. Sätter man upp andra lagret gips blir det inte så stor skillnad på bild. Blivande sovrumsvägg och kuporna har nu fått sitt andra lager och även blivit spacklade.



Helgen hade vi tänkt tillbringa i skärgården men därav blev intet. SMHI hade utlovat snökaos med upp till 20 sekundmeter, 30 cm snö och -15 grader så vi bestämde för att stanna hemma. Även om det är mysigt att sitta kura i stugan då, så är resan dit och från inte så trevlig under sådana förhållanden. Eftersom vi hade tänkt vara lediga från bygget så passade vi på att ta ordentlig sovmorgon och försöka avhålla oss från att gå upp och jobba alltför mycket däruppe. Lördag eftermiddag blev vi dessutom utslängda av dottern som skulle ha tjejmiddag. En middag som som skulle fortsätta i sta´n , men som p.g.a. ovädret slutade med 15 ungdomar hemma hos oss istället när vi kom hem på kvällen. Kan låta stökigt men var bara allmänt trevligt.

Söndagen startade med sagolikt vinterväder och även om ovädret inte blev så kraftigt som utlovat så fanns det snö i överflöd, än en gång denna vinter. Detta ledde till att snöskyffeln fick jobba en timme,  eller två. Dels för att komma fram till bilarna, men ännu mer på baksidan, där det yrt ihop ordentligt, för att kunna gå ut till hobbyrum och "gäststuga".



Därefter blev det att åka till farmor och farfar och skotta lite där innan de kom hem till oss för att fira sitt, just idag, 20-åriga barnbarn.



Grattis Annie!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Tack så jättemycket för uppvaktningen :D

2010-02-22 @ 20:04:13
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem