Nöden har ingen lag

Vi har egentligen en grundlag när vi bygger. Vi ska inte börja använda ett rum innan alla lister, etc. är på plats. Men när vi fick möjlighet till dusch och toalett med mysig golvvärme kunde vi inte hålla oss. Vi såg det absolut nödvändigt att låta familjens yngre förmågor ha tvättrummet och duschen där nere för sig själva. Det som saknas, förutom dörrfoder är skiva på "nischen" ovanför WC och handfat, spegel och uppsättning av spotarna som nu ligger under handfatet (hålen borrade) samt ett badkar och lite elektricitet.



Men det är rätt mysigt att göra sina behov och ta en dusch i kandelaberns varma sken.



Annie och Micke har har också hjälpt till med att skynda på uppflyttningen. Annie har målat i vardagsrummet där nere och Micke i nya klädkammaren, som också fått golvet inlagt. Kan det bero på att Annie kommer få garderobsvägg och Micke slippa dukar, frotté m.m. i garderoberna i hans rum? Kanske...Nä, de börjar nog bara vilja ha det så färdigt som möjligt till jul, precis som vi.



Så däruppe börjar kontoret "flytta in" och det provisoriska kontoret i vardagsrummet är mer provisoriskt än någonsin.


Kommentarer

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem