När katten är borta....

...dansar kanske inte råttorna på bordet men det kan hända mycket hemma. Jag har varit på mässa i Jönköping medan Eva har tagit en extra semestervecka för att finnas till hands och styra och assistera diverse hantverkare samt måla. Först var det tänkt att snickarna skulle fixa vindskivor och en del annat ute och, om det fanns tid, eventuellt börja förbereda i badrummet med mera. Men vädrets makter gjorde att det var bättre att börja inne. Helt plötsligt fick vi då försöka styra om rörmokare och elektriker på väldigt kort varsel. Tur att vi fått kontakt med riktigt bra folk. Elektrikern tittade förbi inom en timme efter att han fått samtalet och kunde prioritera om, medan rörmokaren fick mer jobb än han planerat, men löste det galant.
 Detta har gjort att badrummet på en vecka har genomgått följande förandring.



Och numera ser ut så här:




Hur gick det då utomhus? Jodå, en del där också. Avloppsavluftningen från badrummet är givetvis på plats liksom vindskivor och lite annat smått och gott.



Plåtslagaren har också varit här och gått igenom en del detaljer med snickaren som kommer tillbaka imorgon.


Kommentarer

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem