Glada barn blir tomma hål

Idag blev det ett par turer till tippen. Helt otroligt egentligen att dessa tunna väggar kan fylla upp hela ytan när de rivits. Vi hade tänkt att riva och spara det rivna för att sedan såga upp ett hål i väggen och slänga ned  bråten i en liten container. Men det går inte, vi måste rensa efterhand. Själva rivningsarbetet går vidare men har kommit till den "äldsta" delen av vinden. Vi har hittat filtar som ljuddämpande isolering och en mängd olika material att sätta på väggar, tidningspapper, porösa fiberplattor, gips och diverse olika virkeskvaliteter förutom alla dessa spikar....Inte helt lätt att riva..
Eva har fortsatt med sitt flitiga lastande av bråte och plock av små eternitbitar och hallon, men det är en betydligt godare historia. Ack så tråkigt (inte hallonen, för nu får jag dem med glass och kaffe) men.....

Nåväl, väggen där barnens porträtt så sött skickat sina leenden mot oss när vi gått upp på övervåningen är nu ett minne blott. Väggen är borta och det gapar ett stort svart hål mot taket.


Nästan alla elkablar är borta och nu är badrummet nästa rum att förinta. Ska strax gå upp och stänga av vattnet för att kunna ta bort tvättstället.





Kommentarer
Postat av: Annie

Oj vad ni jobbar, kommer jag att känna igen mig när jag kommer hem imorgon? :P

2009-07-22 @ 23:55:32
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem