Rörande verksamhet

Nu är det jobba för brödfödan på dagarna och se´n komma hem och jobba på riktigt. Det blir en del gjort, bl.a. har värmerören sågats upp och förpassats ut genom badrumsfönstret.



Det tillhör ju alla inredningsprogram att "piffa" och det, fast tvärtom är väl just det vi håller på med nu. Alltså putsa bort det sista så det blir tipptopp. Det återstår nu lite innervägg på ena gaveln, den andra blev klar ikväll.



Se´n är det lite kvar precis vid trappan men det får bli när allt annat är klart däruppe eftersom vi måste lägga plankor över trappan för att komma åt.

Man tycker inte det borde bli så mycket bråte av det här "finputsandet", men...



När man tittar ut genom badrumsfönstret ser man att  Eva skapat ytterligare högar. Gissar att det här blir lass 32 och 33 . Först ska det färdiglastade syrenen åka iväg imorgon samt att vi borde få iväg ytterligare ett lass grenar från de andra två som ansats lite försiktigt (?).


Kommentarer

- Alla kommentarer granskas innan publicering


Skriv några rader här:

Namn:

Mailadress: (Visas enbart för mig)

Din blogg/hemsida:

Skriv ditt meddelande här:

Kom ihåg mig?          

Trackback

En bildberättelse om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en riktig övervåning.
Vi måste ändå göra något åt fuktproblem på vinden och då passar vi på att göra ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.
Själva lyftet gjordes i september -09 efter en sommar av rivning och förstärkning. Efter lyftet gör vi fortfarande det mesta själva, mycket jobb, jovisst, men det ger tillfredställelse och vi har knappast några fritidsproblem